Ons team

Felice Snel

Felice Snel

Congrescoördinator

Sinds januari 2013 assisteert Felice Snel Stichting Sympopna. Als congrescoördinator is Felice het aanspreekpunt voor sprekers en samenwerkende partners.

Naast diverse secretariële werkzaamheden is zij tevens verantwoordelijk voor de centrale praktische organisatie. Het terrein van de GGZ is haar niet onbekend; ze heeft jarenlange ervaring als directiesecretaresse binnen een grote GGZ instelling

team-portait-lodewijk

Lodewijk van Rijn

Organisatie

Lodewijk van Rijn (1985) is na zijn studie commerciële economie (2012) gestart met zijn bedrijf Lodewijk van Rijn Consultancy. In 2008 is hij gestart binnen Sympopna als sprekersassistent, waarna zijn werkzaamheden steeds verder zijn uitgebreid. 

Op dit moment ondersteunt hij Sympopna op de volgende gebieden: planning, coördinatie met de sprekersassistenten en IT-ondersteuning.

Gijs Oskam

Directeur

Gijs studeerde Bedrijfseconomie en geeft leiding aan ‘een bureau vol enthousiastelingen’, iets waar hij zelf ook ontzettend enthousiast van wordt. Net als van de veelzijdigheid en afwisseling van het werk.
Marit Wormgoor

Marit Wormgoor

Manager PCO

Marit werkt op de PCO-afdeling By ease van het Leids Congres Bureau. Bij haar is niets onmogelijk. Samen tot prachtige ideeën komen om jouw evenement onvergetelijk te maken is wat Marit zo leuk vindt aan dit werk. Hierbij is niets haar te gek. Van een opening door koningin Maxima tot een bruisend eindfeest, Marit regelt het allemaal.

Charlotte Leijdekker

Charlotte Leijdekker

Programmamanager

Charlotte heeft jaren ervaring in onderwijsontwikkeling en projectmanagement. Ze vindt het gaaf om te zien dat iets wat je hebt bedacht en ontwikkeld tot leven komt op een studiedag. De sprekers die met passie en overtuiging over hun vak, onderzoek of ervaring vertellen. De interactie met leergierige deelnemers is leuk om te zien. Mooi om op deze manier bij te dragen aan professionaliteit in de zorg.
Marianne Swartzenburg

Marianne swartsenburg

Congrescoördinator

Wat Marianne dagelijks doet? Alles wat achter de schermen administratief en op de studiedagen zelf geregeld moet worden om leerzame dagen succesvol te laten verlopen. Dat is de uitdaging die haar werkzaamheden interessant maken.

back-white-1

Mike Bink

Congrescoördinator